Ik werk graag met organisaties en gemeenten die de belangen van de inwoner boven het belang van de organisatie durven
te zetten.

Waarom doe ik wat ik doe?

Waar mijn kracht in mijn werk ligt? In opdrachten in het sociaal domein die echt het verschil maken en impact hebben voor de inwoner. Waar ik werk met professionals die in hun kracht worden gezet en de ruimte en vertrouwen krijgen om het goed te doen. Met organisaties en gemeenten die de belangen van de inwoner boven het belang van de organisatie durven zetten. En gemeenten die weten wanneer ze moeten sturen, maar ook vooral moet loslaten om niet in een bureaucratie te vervallen waar niemand blij van wordt.

Ik werk al mijn hele werkzame leven in het sociaal domein. Daar ligt mijn hart. Eerst bij verschillende adviesbureaus als senior-adviseur en vanaf 2012 als zelfstandige. Ik breng hierdoor een schat aan ervaring en expertise mee door alle opdrachten die ik heb uitgevoerd bij gemeenten, regio’s en andere organisaties.

Die expertise blijf ik uitbreiden en onderhouden. Door veel met mensen te praten, regelmatig een kijkje in de praktijk te nemen, cursussen/ bijeenkomsten te volgen en veel te lezen. Je bent nooit uitontwikkeld en kan altijd van anderen wat leren.
 

Meer weten over mijn werkwijze?

Lees het hier