Opdrachtgevers zien mij als iemand die de samenwerking zoekt, verbindt en bruggen kan slaan.
Een actieve probleemoplosser.

Wie ben ik als adviseur?

Als adviseur neem ik, naast mijn ervaring, vooral ook mezelf mee als persoon. Opdrachtgevers zien mij als iemand die de samenwerking zoekt, verbindt en bruggen kan slaan. Een actieve probleemoplosser die met visie en enthousiasme in een goede relatie met anderen resultaat haalt. ‘No nonsens, aanpakken en doen wat nodig is, eerlijk en direct’. Dat hoor ik vaak terug van mijn opdrachtgevers.

Ik ben een kritische tegenstem die stevige discussies niet schuwt. Hierbij speel ik nooit op de man maar uitsluitend op de inhoud. Integriteit, duidelijkheid en transparantie staan bij mij hoog in het vaandel en ook dat bevestigen mijn opdrachtgevers.

Humor, relativeringsvermogen en buiten de lijntjes kleuren zijn ook kenmerken die mij typeren. Ik ben niet iemand die je in een hokje moet stoppen. ‘What you see is what you get’. Als ik me in een opdracht te veel moet conformeren, verlies ik mijn kracht. Trouwens, ik houd er zelf ook niet van om mensen in een hokje te stoppen.

Nicole’s aanpak kenmerkt zich door duidelijkheid, transparantie en niet bang zijn voor discussie en andere nieuwe paden. Hierdoor heeft ze een bijdrage gehad in het eerste zeer uitdagende jaar van jeugdhulp met verantwoording bij de gemeenten. Dit door de jeugd centraal te stellen.

Bestuurlijk trekker jeugdhulp Hoeksche Waard (opdracht regionale interim-projectleider jeugd)

Bij de eerste kennismaking moest ik even wennen aan haar energie met soms bijhorende gekkigheid. Maar ze had al snel mijn vertrouwen. Als projectleider is zij duidelijk, een doorpakker en staat voor kwaliteit. Als mens heeft zij humor, daadkracht en is transparant. 

Professional, werkteam Nieuwegein (opdracht projectleider Arbeidsmatige Activering)

Nicole is een visionair, weet waar de stip op de horizon is en hoe deze stapsgewijs te bereiken is. Ze is vernieuwend, heeft een scherpe focus en is koersvast. Nicole is een terriër, laat niet los, is betrouwbaar in de afspraken en zorgt ervoor dat de anderen ook de afspraken nakomen. In gesprek is ze helder, kordaat en to the point. Ze brengt haar voorstellen met enthousiasme en beslistheid. Weet tevens de gesprekspartners te overtuigen van de koers die uitgezet is. Nicole is duidelijk in haar mening en zegt ook wanneer ze ergens niet mee eens is. Ze is de kapitein op het schip, hakt knopen door, neemt concrete beslissingen en zorgt voor voortgang in moeilijke processen. 

Coördinator sociaal team Gemeente Zederik (opdracht regionaal projectleider sociale teams)